System message

Hatalmas siker és tripla vastaps a CARMINA BURANA ARÉNASHOW turnén

Hatalmas siker és tripla vastaps a CARMINA BURANA ARÉNASHOW turnén

2023. június 13-án Debrecenben két alkalommal a Főnix Arénában, június 21-én pedig Tatabányán, a Tatabányai Multifunkcionális Sportcsarnokban mutatta be Carl Orff világhírű művét, a Carmina Burana-t a Kodály Filharmonikusok és a Kodály Kórus. Az összművészeti koncertshow több mint 200 fős apparátussal valósult meg:

Rendes Ágnes, Szerekován János, Kendi Lajos – ének / Kodály Filharmonikusok / Kodály Kórus (karigazgató Kocsis-Holper Zoltán) / Csokonai Nemzeti Színház Énekkara / Lautitia Gyermekkar/ Talamba Ütőegyüttes / Madách Táncstúdió növendékei / Fővárosi Nagycirkusz művészei


Művészeti koncepció / Vezényel: Somogyi-Tóth Dániel
Rendező: Szűcs Gábor, Jászai Mari-díjas színművész, rendező
Koreográfus: Kováts Gergely Csanád
Kreatív producer: Gáspár András

A debreceni délelőtti alkalmat közel 4000 debreceni és hajdú-bihar megyei gyermek tekinthette meg gyakorlatilag ingyenesen, közülük 1700 gyerek buszos utaztatását a Kodály Filharmónia Debrecen térítésmentesen biztosította. A fiatalok boldogon vették birtokba a Főnix Arénát - többen most hallottak először életükben klasszikus zenét, és az aréna méretei is elbűvölték őket. Hatalmas tapsviharral hálálták meg a lenyűgöző produkciót.

Az debreceni és tatabányai alkalmak is teltház előtt, vastapssal és álló ováció mellett értek véget - KÖSZÖNJÜK!

A produkció a KIM támogatásával valósult meg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Derencsényi István

This webpage use cookies. Cookies stored on your computer.